AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2021

Honka-maalivahti Otto Huuhtanen lainalle Jippoon - "Otto tarvitsee nyt enemmän peliaikaa"

Honka-maalivahti Otto Huuhtanen lainalle Jippoon - "Otto tarvitsee nyt enemmän peliaikaa"

Otto Huuhtanen hakee lisävastuuta Jipposta.

Maalivahti Otto Huuhtanen siirtyy FC Hongasta loppukauden mittaisella lainasopimuksella Ykkösessä pelaavan Jipon maalinsuulle.

21-vuotias maalivahti siirtyi Honkaan täksi kaudeksi HIFK:sta. Kuluvalla kaudella hän on pelannut yhden ottelun Kakkosessa Honka Akatemian riveissä, sekä ollut kakkosmaalivahtina viidessä Veikkausliigan ottelussa.

– Kova kilpailutilanne edustusjoukkueessa tekee sen, että kaikki pelaajat eivät ole saaneet oman kehityksensä kannalta toivottua peliaikaa. Nyt meillä tuli hyvä mahdollisuus tehdä lainasopimus Jipon kanssa, johon kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Tämä laina antaa Otolle isomman mahdollisuuden peliaikaan, sanoo urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

Lainasopimus osuu hyvin kaikkien osapuolten intresseihin.

– Otto on tehnyt erinomaisesti töitä koko kauden ajan, mutta peliaika on jäänyt vähäiseksi. Tim (Murray) on pelannut erittäin hyvin ja kehittänyt peliään, joten tilanne on ollut myös haastava muille maalivahdeille, kommentoi puolestaan maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen.

– Kun kuulimme Jipon kiinnostuksesta, niin olimme hyvin nopeasti samalla sivulla mahdollisesta lainasta. Otto tarvitsee nyt enemmän peliaikaa, sekä hetkellisesti uusi ympäristö voi tuoda muitakin mahdollisuuksia. Otto teki ison määrän töitä kevään aikana ja on oikein hyvässä kunnossa tällä hetkellä. Jippo on laadukas seura, mistä löytyy myös hyvää tukea maalivahtivalmennuksen osalta, Reponen jatkaa.

Huuhtasen tulevaisuuden suhteen Honka on edelleen toki vahva vaihtoehto.

– Otto on meidän sopimuspelaajamme ja tulemme tietysti seuraamaan hänen kehitystään ja pelaamistaan lainajakson aikana, Vuorinen päättää.

Lisää uutisia