AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 20.1.2021

Otto Huuhtanen siirtyy FC Hongan maalille

Otto Huuhtanen siirtyy FC Hongan maalille

Otto Huuhtanen siirtyy FC Honkaan.

FC Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

20-vuotias Huuhtanen on pelannut viimeksi HIFK:ssa, jossa viime kaudella kertyi tilille yksi Veikkausliigaottelu Hakaa vastaan. Lisäksi hän pelasi kuusi ottelua Ykköstä lainalla MYPA:n riveissä.

190-senttinen Huuhtanen on Ilveksen kasvatti, ja siirtyi vuonna 2016 16-vuotiaana Newcastleen. Englannissa hän edusti seuran U19- ja U23-joukkueita. Huuhtanen on myös edustanut Suomea monien eri ikäluokkien juniorimaajoukkueissa.

– Honka osoitti kiinnostusta minuun ja koin sen parhaaksi vaihtoehdoksi uralleni. Honka pelaa joka kausi mitaleista, joten tiedän pääseväni mukaan hyvään joukkueeseen. Lisäksi olen kuullut paljon hyvää maalivahtivalmentaja Eemeli Reposesta. Minua innosti todella paljon ajatus päästä huippuvalmennukseen. Tavoitteenani on taistella vahvasti peliajasta ja saada vastuuta Veikkausliigassa, kehittyä maalivahtina koko ajan paremmaksi sekä auttaa joukkuetta menestymään, Huuhtanen kommentoi Hongan sivuilla.

– Otto on meille erittäin sopiva ja valtavan potentiaalin omaava nuori maalivahti. Maalivahtivalmentajamme Eemeli Reponen liputti myös vahvasti tämän sopimuksen puolesta, kommentoi Hongan manageri Hexi Arteva.

Lisäksi Honka ja HIFK ovat sopineet Markus Uusitalon lainasiirrosta HIFK:hon 30.6. asti. Seurat ovat myös sopineet mahdollisuudesta jatkaa lainaa kauden 2021 loppuun saakka.

23-vuotias Uusitalo palasi Honkaan viime kaudeksi. Hän vartioi viime kaudella Hongan maalilla kuudessa Veikkausliigaottelussa.

– Maken laina tuo hänelle vastuuta ja elintärkeää peliaikaa. Hän on sen ikäinen pelaaja, että tämä ratkaisu ostaa siinäkin mielessä paikkansa. Meillä on optio kaudesta 2022 ja senkin mahdollisen käytön kautta tämä lainasopimus on hyvä ratkaisu, Arteva sanoo.

Lisää uutisia