AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 25.7.2021

Jeremiah Streng palaa SJK:hon - ja jatkaa suoraan lainalle Jaroon

Jeremiah Streng palaa SJK:hon - ja jatkaa suoraan lainalle Jaroon

Jeremiah Streng pelasi alkukauden HIFK-paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n 19-vuotias hyökkääjälupaus Jeremiah Streng palaa lainalta Veikkausliigan HIFK:n riveistä, mutta jatkaa saman tien Ykkösen kärkikamppailussa mukana olevan FF Jaron riveihin.

Lainasopimus Jaron kanssa kestää kauden 2021 loppuun. Strengillä on jatkuva sopimus SJK:n kanssa myös tämän kauden jälkeen.

Streng pelasi HIFK:n riveissä kahdeksan Veikkausliigan ottelua kuluvalla kaudella, mutta ei onnistunut maalinteossa. Talvella hän pelasi IFK:n kanssa viisi Suomen Cupin ottelua, ja niissä syntyi voittomaali FC Lahden verkkoon 1-0 lukemiin päättyneessä ottelussa. Veikkausliigassa hän sai yhden maaliin johtaneen syötön nimiinsä.

Nyt Ykkösessä kolmantena oleva FF Jaro saa riveihinsä maalinälkäisen pelaajan, joka teki viime kaudella Ykkösessä 12 maalia SJK Akatemian riveissä, vaikka joukkue tippui kauden päätteeksi Kakkoseen. FF Jarossa hän saa uudenlaisen kokemuksen - olla mukana nousukamppailussa Veikkausliigaan. Nuoresta iästään huolimatta, Streng on pelannut SJK:n paidassakin jo 18 Veikkausliigan ottelua kausilla 2019 ja 2020, sekä 10 Suomen Cupin ottelua. Suomen Cupissa hän on onnistunut maalinteossa SJK:ssa kolme kertaa.

SJK toivottaa Strengille Jaron paidassa paljon onnistumisia ja Veikkausliiga-maalin metsästys jatkuu taas ensi kaudella SJK:n riveissä.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia