AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 18.7.2021

Jusif Ali katsoo HIFK:n tulosten taakse - ”Pelillisesti olemme olleet ihan hyviä”

Jusif Ali katsoo HIFK:n tulosten taakse - ”Pelillisesti olemme olleet ihan hyviä”

Jusif Ali ei ole huolissaan HIFK:n nykyvireestä. (Kuva: Mika Alavesa)

HIFK on pelannut neljä edellispeliään ilman voittoa ja on sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä. Jusif Ali katsoo kuitenkin tulosten taakse.

HIFK lähti kauteen kovasti muuttuneena ja oli ennen kauden alkua tietynlainen kysymysmerkki. Punapaidat taistelevat tiukasti kärkisijoista tasaisessa Veikkausliigassa.

- Aika hyvin me aloitimme, sillä eihän moni varmasti odottanut meidän kamppailevan yläloppusarjan paikasta ennen kauden alkua. Olemme sen joukkueena ottaneet kuitenkin tähtäimeksemme. Vielä täytyy hieman parantaa, mutta kyllä uskon tästä tulevan meille hyvä kausi, Ali miettii joukkueen alkukautta.

HIFK on jäänyt neljässä edellispelissään ilman voittoa ja ilman maaleja. Ali ei aio painaa paniikkinappulaa, vaan katsoo luottavaisena eteenpäin.

- Ei se huolestuta, sillä pelillisesti olemme olleet ihan hyviä. Maalinteko on nyt vähän tökkinyt ja meidän pitäisi pystyä tekemään enemmän tuhoja viimeisellä kolmanneksella ja olemaan vaarallisempia. Siihen olemme keskittyneet paljon nyt treeneissä. Muuten treenit ovat pyörineet ihan normaalisti ja henki on hyvä. Jokaiselle joukkueelle tulee kauden aikana vaikeampia hetkiä, mutta kyse on siitä kuinka nopeasti ne saadaan käännettyä, muistuttaa Ali.

HIFK jahtaa seuraavan kerran pisteitä maanantaina kohdatessaan vieraskentällä FC Interin. Veritas Stadionilla pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia