AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2021

Nooa Laine valittiin SJK:n kuukauden talentiksi kesäkuussa

Nooa Laine valittiin SJK:n kuukauden talentiksi kesäkuussa

Nooa Laine juhlisti valintaansa maalilla. (Kuva: Antti Huhtamäki / SJK)

SJK:n kesäkuun Kuukauden talentti on 18-vuotias Nooa Laine, ja hän saa käyttöönsä kuukaudeksi Maakunnan Auton lahjoittaman uuden Toyota Corolla Hybrid henkilöauton.

Kuukauden pelaajan valinnan suorittivat SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman ja SJK:n akatemian johtaja Brian Page viime tiistaina.

– Haluan sanoa heti alkuun, että mielestäni tämä on todella hyvä ajatus, antaa nuorille pelaajille palkinto siitä kovasta työstä mitä he ovat tehneet. Samalla uskon, että tämä auttaa heitä yrittämään entistä kovempaa ja tukemaan toisiaan matkalla entistä paremmiksi pelaajiksi, sanoo SJK:n akatemian johtaja Brian Page.

– Ja kesäkuussa meillä ei ollut ongelmia valita kuukauden talentiksi pelaaja, joka ei ainoastaan ole näyttänyt taitojaan edustusjoukkueessamme, vaan myös akatemiajoukkueessamme ja meidän systeemissämme. Nooa on sitä kautta saanut mielestäni ansaitun mahdollisuuden nousta mukaan edustusjoukkueeseen. Ja siellä hänen esityksensä ovat olleen mahtavia. Mielestäni ne ovat parantuneet myös peli peliltä, kun hän on tutustunut paremmin joukkueeseen ympärillään, sekä joukkueen peliajatuksiin. Hänen esityksensä puhuvat puolestaan, että hänellä on osaaminen, ymmärrys ja rohkeus toteuttaa niitä asioita mitä häneltä odotetaan.

– Siksi tämä valinta oli helppo, ja hän todella on osoittanut ansaitsevansa tämän palkinnon, ei pelkästään edustusjoukkueessa, vaan myös meidän akatemiassamme, päättää Page.

Nooa Laine sai auton käyttöönsä keskiviikkona iltapäivällä, ja illalla pelatussa SJK – IFK Mariehamn -ottelussa, Laine pamautti samantien uransa ensimmäisen Veikkausliigamaalin. Se kertoo, että auto meni ainakin kesäkuussa juuri oikealle pelaajalle.

SJK:n yhteistyökumppani Maakunnan Auto lahjoittaa joka kuukausi auton käyttöön kuukauden talentille. Auto on uusi Toyota Corolla Hybrid, ja se on varusteltu kaikilla herkuilla sekä SJK:n ja Maakunnan Auton logoilla.

– Kun näet tämän auton liikenteessä, niin ratin takana on todennäköisesti onnellinen onnistuja, sanoo Maakunnan Auton myyntipäällikkö Kai Ala-Heikkilä.

– Maakunnan Auto haluaa tällä tavoin tukea SJK:n joukkueiden onnistujia. SJK:n edustuksen tai SJK Akatemian pelaajien keskuudesta valitaan pelikauden aikana aina kuukauden välein Kuukauden Talentti ja hän saa käyttöönsä tämän upean Toyota Corolla Hybridin kuukauden ajaksi.

Lisää uutisia