AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 4.9.2023

SJK-pelaajia maajoukkuetehtäviin - Morenolle, Rodriguezille ja Zviedrisille A-maajoukkuekutsut

SJK-pelaajia maajoukkuetehtäviin - Morenolle, Rodriguezille ja Zviedrisille A-maajoukkuekutsut

Jaime Morenolla on edessä maajoukkuetehtäviä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ainakin seitsemän SJK-pelaajaa mukana maajoukkueissa alkaneella maajoukkuetauolla.

A-maajoukkueiden mukaan lähti Nicaraguan maajoukkuemiehet Jaime Moreno ja Miguel Rodriguez, sekä Latvian maajoukkueen mukaan Krišjānis Zviedris. Lisäksi Nooa Laine lähtee Malesian Olympiajoukkueen, eli U23-maajoukkueen mukaan.

Otto Kemppainen lähti Suomen U21-maajoukkueen mukaan, Oskari Väistö Suomen U19-maajoukkueeseen ja juuri debyytin Ykkösessä SJK Akatemian mukana tehnyt Ilari Kangasniemi lähtee Suomen U17-maajoukkueen matkaan. Heidän lisäkseen useampi SJK-pelaaja löytyy maajoukkueiden varasijoilta. Valtavasti onnea kaikille tuleviin peleihin, ja onnittelut valinnoista mukaan maajoukkueisiin.

Nicaragua kohtaa CONCACAF-alueen Nations Leaguessa Dominikaanisen tasavallan vieraspelissä Suomen aikaa lauantaina 9.9. klo 2:00 ja Barbadoksen kotiottelussa tiistaina 12.9. klo 5:00 aamulla.

Latvia kohtaa EM-karsinnoissa perjantaina 8.9. klo 21:45 Kroatian vieraskentällä, ja Walesin kotikentällä Riiassa maanantaina 11.9. klo 21:45.

Malesian U23-maajoukkue pelaa ikäluokan Aasia Cupin karsintoja, joiden kautta haetaan paikkaa Olympialaisiin. Nissä Malesia U23 kohtaa Suomen aikaa keskiviikkona 6.9. klo 12:30 Bangladeshin kotonaan, ja vieraskentällä ensin Filippiinit lauantaina 9.9. klo 12:30 sekä Thaimaan tiistaina 12.9. klo 16:30.

Lisää uutisia