AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 27.6.2021

Anton Lepola parempana takaisin Veikkausliigassa – ”Pelit kehittävät eniten”

Anton Lepola parempana takaisin Veikkausliigassa – ”Pelit kehittävät eniten”

Anton Lepola on vartioinut KTP:n maalia jokaisessa ottelussa tällä kaudella. (Kuva: FC Inter)

Anton Lepola debytoi Veikkausliigassa kaudella 2018 IFK Mariehamnin paidassa. Tällä kaudella KTP:n maalia vartioi astetta kokeneempi ja parempi Lepola kuin muutama vuosi sitten.

Lepola pelasi vuonna 2018 IFK Mariehamnin maalilla yhteensä seitsemässä pelissä ja tällä kaudella hän on jo tuplannut pelimääränsä vartioidessaan KTP:n maalia kaikissa kahdeksassa ottelussa.

- Kokemusta ja taktista osaamista on tullut enemmän. Olen ollut hyvässä maalivahtivalmennuksessa nyt kaksi kautta ja saanut uusia työkaluja peliini. Kokonaisvaltaisesti olen mennyt pelaajana eteenpäin ja minulla on hyvin luottavainen olo ja itseluottamus on kasvanut, Lepola kertaa.

Lepola oli johdattamassa kotkalaisia viime kaudella Veikkausliigaan ja hänet valittiin kauden päätteeksi Ykkösen parhaaksi maalivahdiksi sekä KTP-kannattajien toimesta kauden vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

- Pelit kehittävät eniten. Kilpailu on kovaa ja pelipaikka pitää ansaita. Treeneissä se suurin työ tehdään ja siellä pyritään kehittämään suoritustasoa yhä korkeammalle, muistuttaa Lepola.

Lisää uutisia