AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.19 // 15.5.2021

"Kyllä me yhdessä tämä vielä käännetään" - Vesa Vasara valaa uskoa Hongan jatkoon

"Kyllä me yhdessä tämä vielä käännetään" - Vesa Vasara valaa uskoa Hongan jatkoon

"Vesku" kaipaa hienosäätöä puolustuspelaamiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan pistetili kotiotteluissa jäi edelleen avaamatta, kun FC Inter haki perjantaina pisteet maalein 1-2.

Tiukka kamppailu kääntyi Interin eduksi toisella jaksolla.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä ihan hyvä. Olimme hyvin pelissä mukana ja loimme jokusen maalipaikan. Toisen jakson alussa olimme vähän vaiheessa. Puolustimme boksia huonosti ja Inter pääsi tekemään liian helposti maalin. Ottelun loppu oli tietenkin vaikea pilkulta tulleen toisen takaiskuosuman ja vajaalla pelaamisen takia. Kovaa työtä jouduimme tekemään.

- Pääsimme vielä peliin mukaan kun saimme yhden maalin tehtyä vajaalla. Osoitimme jälleen sydäntä, mutta joudumme saamaan tällä hetkellä hyvin paljon onnistumisia voiton eteen, summasi päävalmentaja Vesa Vasara ottelun jälkeen.

Hongan kausi jatkuu noin viikon päästä. Lauantaina 22.5. keltamustat matkaavat FC Lahden vieraaksi.

– Olemme päästäneet liikaa suht helppoja maaleja pienistä virheistä. Meidän pitää tehostaa pelaamistamme niin, ettei niitä tulisi enää niin paljoa. Aina jos päästää kaksi maalia, niin on tietenkin vaikeaa voittaa pelejä. Emme me pelillisesti ole olleet mitenkään erityisen huonoja tai aneemisia. Joukkue ja valmennus tekevät kovasti töitä. En ole liian huolissani, kyllä me tämä vielä yhdessä käännetään, Vasara päätti.

Lisää uutisia