AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2021

Hussein saanut hyvän alun Hakassa – ”Valmentajat ovat olleet tyytyväisiä”

Hussein saanut hyvän alun Hakassa – ”Valmentajat ovat olleet tyytyväisiä”

Hussein Mohamed onnistui heti maalinteossa ensimmäisessä virallisessa pelissään. (Kuva: Jukka Jaskara)

FC Hakaan täksi kaudeksi siirtynyt laitapelaaja Hussein Mohamed avasi heti maalitilinsä virallisissa otteluissa, kun hän onnistui iskemään pallon verkkoon IFK Mariehamnia vastaan. Mohamed hakee tulevana kautena läpimurtoa Veikkausliigassa.

Mohamed siirsi Hakan 2-0-johtoon, kun hän nousi taka-alueelta rangaistusalueen sisään, otti Maximus Tainion keskityksen rinnalla haltuun ja pamautti suoraan ilmasta pallon vastustamattomasti Oskari Forsmanin selän taakse.

- Tuntui hyvältä tehdä heti ensimmäisessä virallisessa pelissä maali. Täytyy olla tyytyväinen, että sain peliaikaa ja heti maalin tehtyä, Mohamed toteaa Hakan sivuilla.

Maali oli Mohamedille talven toinen, sillä aiemmin hän onnistui myös SJK:ta vastaan pelatussa harjoitusottelussa.

- On tärkeä uutena pelaajana uudessa joukkueessa saada onnistumisia heti alkuun. Näyttää samalla joukkueelle, että pystyn ansaitsemaan peliaikaa ja tekemään maaleja.

23-vuotias Mohamed muutti Somaliasta Suomeen 14-vuotiaana ja liittyi FC Viikinkien joukkueeseen, jonka jälkeen hän pelasi myös HJK:n organisaatiossa sekä A-junioreissa että Klubi 04:ssä. Sen jälkeen hän pelasi kaksi kautta HIFK:ssa sekä viime kaudella AC Kajaanissa.

Hakaan hän sai sopimuksen testijakson kautta ja on viihtynyt uudessa seurassa.

- On mennyt tosi hyvin. Valmentajat ovat olleet tyytyväisiä esityksiini ja meillä on hyvä porukka pelaajia sekä hyvä henki joukkueessa, kehuu Mohamed.

Lisää uutisia