AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 12.2.2021

Avausvoitto cupissa nosti Hakan itseluottamusta – ”Ensimmäinen peli oli meiltä hyvä”

Avausvoitto cupissa nosti Hakan itseluottamusta – ”Ensimmäinen peli oli meiltä hyvä”

Hussein Mohamed hakee läpimurtoa Veikkausliigassa. (Kuva: Jukka Jaskara)

FC Hakan ottelut Suomen Cupissa jatkuvat lauantaina, kun koskilaiset kohtaavat Eerikkilässä pelattavassa ottelussa FC Hongan. IFK Mariehamnia vastaan maalinteossa onnistunut FC Hakan Hussein Mohamed lähtee luottavaisena toiseen cup-otteluun.

Mohamed pelasi IFK Mariehamnia vastaan wingbackina eli topparilinjan yläpuolella pelaavana hyökkäävänä laitapuolustajana. Hän on pelannut myös puhtaana laitahyökkääjänä, mutta kokee wingbackin roolin enemmän omakseen.

- Olen jutellut siitä valmentajan kanssa ja tykkään pelata enemmän wingbackina. Pelasin siinä roolissa myös HIFK:ssa, kun nousimme Veikkausliigaan. Se on minulle tuttu rooli, Mohamed valottaa Hakan sivuilla.

Hakan Suomen Cupin ottelut jatkuvat tulevana viikonloppuna FC Honkaa vastaan. Avausvoitto pohjusti hyvät lähtökohdat cupin jatkoa ajatellen.

- Ensimmäinen peli oli meiltä hyvä ja sitä kautta itseluottamus nousee. Toivottavasti pääsisin jälleen tekemään maalin seuraavassa pelissä.

Aiemmin urallaan HIFK:ssa kolmen ottelun verran Veikkausliigaa pelannut Hussein hakee tällä kaudella läpimurtoa liigakentille.

- Tavoitteena on päästä murtautumaan Veikkausliigaan, saada mahdollisimman paljon vastuuta ja tehdä paljon maaleja auttaakseni joukkuetta, Hussein listaa.

FC Hongan ja FC Hakan Suomen Cupin ottelu pelataan lauantaina 13.2. kello 15.00 alkaen Eerikkilässä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia