AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.05 // 5.2.2021

HIFK:n ryhmä rakentuu nyt vauhdilla - neljä uutta sopimusta kertaheitolla

HIFK:n ryhmä rakentuu nyt vauhdilla - neljä uutta sopimusta kertaheitolla

Riku Selander jatkaa HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on solminut pelaajasopimukset Riku Selanderin, Tino Palmaston, Mosawer Ahadin ja Pasi Forsmanin kanssa. Kaikki neljä pelaajaa ovat jo harjoitelleet joukkueen kanssa muutaman viikon ajan.

26-vuotias Riku Selander on HIFK-yhteisölle tuttu pelaaja, sillä hän siirtyi HIFK:hon kaudeksi 2019 ja aloittaa nyt kolmannen vuotensa seurassa. Hän on kahden Veikkausliigakauden aikana pääasiassa pelannut oikean laitapuolustajan pelipaikalla. Selander on edustanut HIFK:ta Veikkausliigassa ja Suomen Cupissa yhteensä 49 ottelun verran.

Keskuspuolustaja Tino Palmasto on myös kuulunut HIFK:n joukkueeseen kaudesta 2019 lähtien. 22-vuotias pelaaja on pelannut neljä Veikkausliigaottelua HIFK:n paidassa. Hän teki maalin Veikkausliigan debyyttiottelussaan kaudella 2019 Vaasan Palloseuraa vastaan. Palmasto on hakenut pelituntumaa pelaamalla lainalla alemmilla sarjatasoilla: kaudella 2019 hän pelasi 14 Ykkösen ottelua MYPA:ssa ja kaudella 2020 puolestaan viisi Kakkosen ottelua GrIFK:ssa.

Mosawer "Mosku" Ahadi on 20-vuotias suomalais-afganistanilainen laituri, joka teki debyyttinsä aikuisten sarjoissa jo kaudella 2017. Hän on edustanut mm. PK Keski-Uusimaata, Järvenpään Palloseuraa ja FC Espoota Kakkosessa sekä Ekenäs IF:n joukkuetta Ykkösessä. Hän on lisäksi ollut kentällä yhdessä Veikkausliigaottelussa FC Hongan paidassa kaudella 2018. Ahadilla on myös kokemusta Suomen nuorisomaajoukkueista.

Ekenäs IF:n joukkueesta siirtyvä Pasi Forsman on pelannut HIFK:ssa aiemminkin, sillä hän oli mukana Kakkosessa kaudella 2018 pelanneessa seuran kakkosjoukkueessa. Forsmanilla on myös taustaa HIFK:n junioriorganisaatiosta. Hän on kahden EIF-kauden aikana pelannut 34 Ykkösen ottelua ja tehnyt yhden maalin.

HIFK:lla on nyt kasassa 24 pelaajasopimusta.

Lisää uutisia