AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 15.1.2021

Seuraikonille jatkosopimus - Jukka Halmeella alkaa jo 13. kausi HIFK:ssa

Seuraikonille jatkosopimus - Jukka Halmeella alkaa jo 13. kausi HIFK:ssa

Jugi Halme on todellinen seuralegenda HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskikenttäpelaaja Jukka Halmeen upea ura HIFK:ssa jatkuu kaudella 2021.

Halme aloittaa 13. kautensa HIFK:ssa, jossa hän ensimmäistä kertaa aikuisurallaan pelasi kaudella 2007 Kolmosen sarjatasolla. 35-vuotias Halme on nykyjoukkueesta ainoa HIFK:ta neljällä eri sarjatasolla edustanut pelaaja.

Kaudesta 2011 lähtien yksijaksoisesti HIFK:ta edustanut Halme on HIFK-urallaan ollut kaksi kertaa nostamassa seuraa Veikkausliigaan, kerran Kakkosesta Ykköseen sekä kerran Kolmosesta Kakkoseen. Syyskuussa 2019 HIFK:n 2000-luvun suurimpiin seuralegendoihin lukeutuva Halme sai täyteen 200 ottelua HIFK:n punaisessa pelipaidassa. Tällä hetkellä tuo HIFK:ssa pelattujen otteluiden lukumäärä on 219 kappaletta.

Halme tulee kaudella 2021 olemaan kannattajaryhmä Stadin Kingien kummipelaaja.

– Olen ollut pienestä pitäen HIFK:n fani jääkiekossa, ja kun sitten sain mahdollisuuden tulla mukaan seuraan pelaamaan futiksen puolella, tartuin heti tilaisuuteen. Olen siitä ensimmäisestä hetkestä lähtien tykännyt seuran ilmapiiristä.

- Nyt olen todella innoissani tästä 13. kaudesta seurassa ja samalla äärettömän kiitollinen Stadin Kingeille siitä, että ovat tässä mukana. Heidän edessään on aina ollut suuri kunnia pelata, "Jugi" sanoo.

Halmeen ja HIFK:n välinen sopimus solmittiin alkuviikosta, ja Jugi on ollut mukana joukkueen harjoituksissa maanantaista lähtien. Uusi valmennustiimi on lyhyessä ajassa tehnyt hyvän vaikutuksen kokeneeseen pelaajaan, joka edelleen omaa vahvan halun kehittyä jalkapalloilijana.

– Olemme ehtineet käydä paljon taktisia asioita läpi jo tässä vaiheessa, ja kaikissa treeneissä on ollut mukana uusia asioita. Haluan itsekin edelleen oppia paljon uutta jalkapallon saralla, joten tämä tuleva kausi tuntuu jo tässä vaiheessa todella hyvältä, hän kertoo.

Lisää uutisia