AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 12.12.2020

AC Oulussa kovat odotukset Sadatin suhteen – ”Osoitti tasonsa syksyn tärkeissä otteluissa”

AC Oulussa kovat odotukset Sadatin suhteen – ”Osoitti tasonsa syksyn tärkeissä otteluissa”

Fareed Sadat omaa aiempaa liigakokemusta FC Lahdesta. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu käytti kesken viime kauden mukaan liittyneen Fareed Sadatin option sopimuksesta ja näin maaliahne hyökkääjä nähdään oululaisten riveissä myös Veikkausliigassa. AC Oulun johdossa oltiin erittäin tyytyväisiä Sadatin loppukauden otteisiin.

Päävalmentaja Jyrki Ahola piti Sadatin mielellään joukkueessa myös tulevalle kaudelle.

- Fare osoitti tasonsa syksyn tärkeissä otteluissa ja tämän vuoksi käytimme option hänen sopimuksestaan. Hän antaa räjähtävänä ja nopeana pelaajana valmennuksella erilaisen vaihtoehdon varsinkin selustaan juoksujen osalta. Fare on kaiken lisäksi hieno persoona, jolla on valtava halu kehittyä paremmaksi pelaajaksi, kommentoi Ahola kärkipelaajan jatkosopimusta seuran sivuilla.

Myös urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen vakuuttui hyökkääjän otteista syksyn peleissä.

- Fareed näytti menneellä kaudella, että pystyy liikkeellään ja oveluudellaan sekä tekemään maaleja että luomaan maalintekopaikkoja joukkuekavereilleen. Hän omaa myös riittävästi työmoraalia ja jalkoja auttaakseen joukkuetta puolustuspelivaiheessa. Uskon, että Fare pystyy vielä kovasti parantamaan peliään saadessaan hyvän harjoituskauden talvella alle, Heikkinen päättää.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia