AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 9.9.2020

Honkavaara tyytyväinen SJK:n esitykseen – ”Oli hyvä peli meiltä”

Honkavaara tyytyväinen SJK:n esitykseen – ”Oli hyvä peli meiltä”

Jani Honkavaara oli joukkueensa esitykseen tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se voitti kotikentällään FC Interin 3-2 (2-1). SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara antoi omilleen kehuja ottelun jälkeen.

– Oli hyvä peli meiltä ja aika kauniisti se tuli. Oltiin pelin alussa hyvin mukana, mutta siinä sattui sitten se pieni lapsus, kun pelattiin paitsioansaa ja se epäonnistui, ja päästettiin siinä se maali. Mutta sen jälkeen oli hieno nähdä se syttyminen sen takaiskumaalin jälkeen. Tasoitusmaalin jälkeen oli hyvää peliä meiltä. Ja hyvä semmoinen flow päällä. Olen tyytyväinen, että pystyttiin vielä jatkamaan sitä toisella puoliajalla. Vähän se meni kuitenkin sitten pitkän vetämiseksi, mutta ne tietyt voittavat pelielementit siinä oli, kommentoi Honkavaara pelin jälkeen SJK:n sivujen mukaan.

– Siihen olen tyytyväinen, että pelin sisällä pystytään nyt elämään paremmin mukana. Ja oppimaan siinä pelin aikana. Ekalla puoliajalla esimerkiksi, Inter pääsi vähän pelaamaan niihin väleihin. Mutta me pystyttiin se korjaamaan siinä. Jude Arthurkin tuli hyvin peliin sisään. Pari kertaa hänet yllätettiin, mutta hän sitten oppi siitä. Se on tosi tärkeää. Kaikkia ongelmia kun ei pysty sieltä penkiltä vain ratkomaan, Honkavaara jatkoi.

– Olen kyllä tosi tyytyväinen siihen mikä oli ilme pelissä tänään, päätti Honkavaara.

Lisää uutisia