AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2020

SJK:n sankari Lepistö – ”Ihan huikea fiilis”

SJK:n sankari Lepistö – ”Ihan huikea fiilis”

Joonas Lepistö oli SJK:n sankari. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK otti tärkeän voiton kaataessaan kotikentällään FC Interin 3-2. SJK:n tehomiehenä hääri kaksi maalia joukkueelle tehnyt Joonas Lepistö.

Lepistö oli iloinen saadessaan onnistumisia maalien muodossa.

– Maalintekijänä tarvitsee onnistumisia ja nyt kun tuli niitä hyvin, niin ihan huikea fiilis. Tämä on itselle myös iso helpotus, sillä nyt huomaa, että pärjään myös tällä tasolla ja pystyn auttamaan joukkuetta, sanoi kauden sekä uransa toisen ja kolmannen Veikkausliigamaalin tehnyt Lepistö.

Juuri 22 vuotta täyttänyt Lepistö teki debyyttimaalinsa edellisessä ottelussa RoPS:n verkkoon. Interin verkkoon syntyi kaksi lisää.

– Ekassa maalissa näin kun Markkula ehti ensimmäisenä palloon ja sai sen maalille. Se oli hyvä pallo ja liu'uin siihen ja nostin sitten vasurilla maalin kattoon. Toisessa maalissa saatiin hyvä riisto ensin keskialueella. Pallo kimposi siihen minulle, ja laitoin ykkösellä siitä sijoituksen alakulmaan, nyt oikealla jalalla, kertasi Lepistö päivän maalejaan.

– Kokonaisuutena meiltä ihan ok peli. Ajoittain oli vähän heikompaa, mutta eka jakso ja toisen jakson alkupuoli oli meiltä hyvää. Sitten ehkä vähän jouduttiin puolustamaan siinä lopussa. Kuitenkin selvitettiin hyvin ne paikat mitä Inter siinä sai, päätti Lepistö.

Lisää uutisia