AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 28.8.2020

Robert Ivanov siirtyy Hongasta Puolan pääsarjaan

Robert Ivanov siirtyy Hongasta Puolan pääsarjaan

Kohti Puolaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan toppari Robert Ivanov, 25, siirtyy Puolan pääsarjajoukkue Warta Poznańin riveihin. Hongan verkkosivujen mukaan espoolaisseura saa siirrosta korvauksen.

Ivanov saapui Honkaan kaudelle 2016 FC Viikingeistä ja nousi nopeasti joukkueen tärkeimpien pelaajien joukkoon. Hän iski rangaistuspotkusta Hongan nousun Ykköseen sinetöineen osuman nousukarsinnoissa OPS:aa vastaan.

Kaiken kaikkiaan Ivanov pelasi Hongassa viidellä kaudella. Veikkausliigaotteluita tilille kertyi 69 kappaletta ja maaleja viisi. Tammikuussa 2019 Ivanov teki debyyttinsä A-maajoukkueessa, kun hänet valittiin mukaan maajoukkueleirille Qatariin.

– Haikeat tunnelmat. Neljä ja puoli hienoa vuotta on tullut Hongassa vietettyä hienojen ihmisten kanssa. Uteliaat fiilikset siitä, mitä ulkomaansiirto tuo tullessaan. Tämä on yksi askel kohti unelmia, Ivanov sanoo Homngan sivuilla.

Ivanov lähettää kiitokset kaikille Hongan seuraajille, erityisesti Hongan uskolliselle kannattajaryhmälle HK05:delle.

– Hongan kannattajille suuri kiitos. Olette Suomen paras kannattajaryhmä ja joka puolella Suomea missä olemme pelanneet, on aina ollut upeaa kannatusta mukana. Aina on tuettu ja kannustettu. Voin ikuisesti lämmöllä muistella näitä aikoja. Muutenkin suuri kiitos ihan kaikille honkalaisille, että kontulalainen poika otettiin hyvin vastaan ja omaksi.

– Olen erittäin iloinen Roban puolesta. Tämä on ollut meidän kaikkien yhteinen tavoite jo pitkään. Uskon vahvasti, että Warta on seurana Roballe näistä muutamasta vaihtoehdosta paras ja sopivin. Neuvottelut Wartan kanssa sujuivat hyvin ja saamme siirrosta asiallisen kiinteän korvauksen, sekä mahdollisesta jatkosiirrosta hyvät prosentit, kommentoi puolestaan Hongan manageri Hexi Arteva.

Lisää uutisia