AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 16.7.2020

Hakalla riittää matkustamista lähipäivinä – ”Tässä saa nyt reissata Suomea ylös ja alas”

Hakalla riittää matkustamista lähipäivinä – ”Tässä saa nyt reissata Suomea ylös ja alas”

Hakalle ja Joonas Immoselle kertyy matkakilometrejä mittariin seuraavan viikon aikana.

Hakalla on takanaan kaksi ottelua Veikkausliigassa, joista saldona on yksi piste. Seuraavaksi Hakalla on vielä kaksi vieraspeliä edessä ennen paluuta Tehtaan kentälle. Perjantaina Haka kohtaa vieraskentällä RoPS:n ja keskiviikkona 22.7. on edessä lauttamatka IFK Mariehamnin vieraaksi.

Haka avasi Veikkausliigakauden 1-1-tasapelillä FC Honkaa vastaan ja taipui klassikossa HJK:n vieraana tapahtumarikkaiden vaiheiden jälkeen 1-3. Seuraavaksi vieraspelit jatkuvat Rovaniemelle ja Maarianhaminassa.

- Tässä saa nyt reissata Suomea ylös ja alas, Hakan maalivahti Joonas Immonen naurahtaa Hakan sivuilla.

Vaikka Hakalta on voittotili vielä avaamatta, ei Immonen ole huolissaan. Usko joukkueen menestysmahdollisuuksiin on edelleen vahva.

- Kyllä näen, että tähtäämme sinne kuuden joukkoon. Meillä on ollut nyt kaksi mitalisuosikkia vastassa ja Honkaa vastaan meillä oli mahdollisuudet kolmeen pisteeseen, mutta HJK-pelissä meillä ei ollut hirveästi saumaa. Päästimme vähän liian helppoja maaleja. Seuraavista peleistä pitää sitten raapia voitot, korostaa Immonen.


FC Haka kohtaa perjantaina vieraskentällä RoPS:n. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia