AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 11.7.2020

Joonas Immonen nähnyt Hakan nousun – ”Vuosien varrella on tapahtunut iso muutos”

Joonas Immonen nähnyt Hakan nousun – ”Vuosien varrella on tapahtunut iso muutos”

Joonas Immonen on pelannut Hakassa jo pitkään.

Maalivahti Joonas Immonen on Anton Popovitchin jälkeen pisimpään FC Hakan edustusjoukkuetta edustanut pelaaja nykyjoukkueesta. Hän onkin nähnyt läheltä Hakan kehityksen Veikkausliigajoukkueeksi.

Immonen on kokenut Hakan taistelut vuosien varrella Ykkösessä sekä nähnyt ne ylä- ja alamäet sekä pelikentällä että sen ulkopuolella. Nyt tilanne näyttää hänen mukaansa kaikin puolin paremmalta joka osa-alueella.

- Vuosien varrella on todellakin tapahtunut iso muutos. Yksi iso asia on tietenkin se, että rahallisesti asiat ovat paljon paremmalla tolalla ja se näkyy oikeastaan kaikessa. Tilanne on nyt ehdottomasti parempi kuin mitä se on joskus ollut, Immonen kehuu Hakan sivuilla.

Joukkueen pelillisestä kehityksestä Immonen antaa paljon kunniaa päävalmentaja Teemu Tainiolle.

- "Teme" on tosi iso osa sitä. Hän on pelaajaläheinen ja hän on tuonut huumoria sekä pukukoppiin että kentälle. Kun tehdään töitä, niin ne tehdään 100-prosenttisesti, mutta ne tehdään silti hyvällä fiiliksellä ja pieni pilke silmäkulmassa. Hän on tuonut hyvää fiilistä ja saanut esiin kaikkien parhaat puolet kentällä. Pelaajilla on itseluottamusta yrittää kentällä ja olla oma itsensä. Vaikka virheitä tulee, niin niitä ei tarvitse pelätä, vaan ne sitten korjataan seuraavaksi kerraksi. Meillä on pukukopissa todella vahva yhteys joukkueessa eikä missään ole vielä ollut tällaista joukkuehenkeä. Sillä on iso vaikutus.


FC Haka pelaa seuraavan kerran perjantaina 17.7., kun se kohtaa RoPS:n vieraskentällä.

Lisää uutisia