AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2020

Hakan Samuel Chidi valmiina klassikkoon – ”Itseluottamuksemme on vieläkin korkeammalla”

Hakan Samuel Chidi valmiina klassikkoon – ”Itseluottamuksemme on vieläkin korkeammalla”

Samuel Chidi lähtee intoa puhkuen haastamaan HJK:ta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan Veikkausliigakausi jatkuu keskiviikkona suomalaisen jalkapallon klassikko-ottelulla HJK:n vieraana. Joukkueet kohtasivat toisensa jo Suomen Cupin välierässä ja tuolloin HJK haki finaalipaikan niukalla 3-2-voitolla. Samuel Chidin mukaan Haka on tällä kertaa valmiimpi haastamaan HJK:n.

Haka avasi Veikkausliigakautensa viikko sitten pelaamalla kotonaan 1-1-tasapelin yhtä tämän kauden mitalisuosikki FC Honkaa vastaan. Veikkausliigadebyyttinsä Honkaa vastaan tehnyt Chidi on huomannut eroavaisuudet Ykköseen verrattuna.

- Liigan ja Ykkösen välillä on paljon eroja. Veikkausliiga on vähän taktisempi ja fyysisempi, vertailee Chidi Hakan sivuilla.

Haka on kohdannut edellisissä Suomen Cupin ja Veikkausliigan otteluissaan Ilveksen, HJK:n ja FC Hongan. Ainoa tappio on ylivoimaiselle mestarisuosikki HJK:lle ja Ilves sekä Honka kuuluvat vahvoihin mitaliehdokkaisiin. Tulokset ovat osoittaneet, että Hakalla on kaikki eväät menestyä tällä kaudella.

- Me lähdemme joka peliin uskoen, että tulemme saamaan siitä jotain. Taistelemme yhdessä voiton eteen ja mielestämme voimme saavuttaa hyvän kauden. Honkaa vastaan emme saaneet hakemaamme täyttä pistepottia, mutta otamme myös sen pisteen.

Seuraavaksi Haka saa vastaansa HJK:n, jolle valkopaidat hävisivät Suomen Cupin välierässä 2-3. Chidi uskoo parempaan tulokseen toisella kerralla.

- HJK on ainoa joukkue, jolle olemme hävinneet tänä vuonna. Se osoittaa meidän vahvuutemme ja nälän ja meidän täytyy jatkaa puskemista. Olemme nyt valmiimpia kohtaamaan HJK kuin edelliskerralla ja itseluottamuksemme on vieläkin korkeammalla, Chidi toteaa luottavaisena.


HJK - FC Haka keskiviikkona 8.7. kello 18.30 Lahden Stadionilla. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelujärjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia