AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 29.6.2020

Timo Furuholm ei usko HJK:n ylivoimaan – ”HJK on pistänyt reippaasti euroja tiskiin”

Timo Furuholm ei usko HJK:n ylivoimaan – ”HJK on pistänyt reippaasti euroja tiskiin”

Timo Furuholm uskoo Interin taistelevan tälläkin kaudella mestaruudesta.

Kauan odotettu Veikkausliigakausi käynnistyy vihdoin keskiviikkona ja taistelu mestaruudesta voi alkaa. Viime kaudella hopeaa voittaneen FC Interin kapteeni Timo Furuholm povaa tälläkin kaudella tasaista mestaruustaistelua.

HJK lähtee tähän kauteen vahvistuneena ja on ennakkokaavailuissa suurin mestarisuosikki. Furuholm ei kuitenkaan pelkää HJK:ta.

- Tilanne on mielenkiintoinen kaikin puolin. HJK on pistänyt reippaasti euroja tiskiin ja he ovat yrittäneet rakentaa joukkueen, joka pelottaa vastustajia jo ennen kuin kausi alkaa. Jalkapallo eikä voittaminen ole kuitenkaan ikinä niin helppoa. Luotan meidän laadukkaaseen joukkueeseen ja tulemme myös kamppailemaan tiukasti mestaruudesta, Furuholm ennakoi.

Joukkueiden viimeistely kauteen jäi verraten lyhyeksi, kun rajoitukset vapautuivat kesäkuun alussa, jonka jälkeen joukkueilla oli mahdollisuus harjoitella joukkueena sekä pelata pelejä. Voimasuhteiden arvioiminen on Furuholmin mukaan vaikeaa nykytilanteessa.

- Saimme jo pienen maistiaisen kohdatessamme KuPS:n Suomen Cupin puolivälierässä. Eivät he ihan hirveästi kalpene HJK:lle. Nyt on tietyllä tavalla palattu peruslähtökohtiin, että muut jahtaavat HJK:ta, mutta mitkä ne erot lopulta ovat vai onko niitä ollenkaan. Korona-aika on tuonut omat käänteensä. On tosi vaikea piirtää mitään ennakkoveikkauksia.

FC Interin osalta kausi käynnistyy torstaina sen isännöidessä RoPS:aa.

Lisää uutisia