AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.50 // 21.12.2019

​Kollar toivottaa menestystä HIFK:lle – "Ei jää ainakaan kannustuksesta kiinni"

​Kollar toivottaa menestystä HIFK:lle – "Ei jää ainakaan kannustuksesta kiinni"

Dani Kollar ohjaa HIFK-puolustusta elokuussa 2019. (Kuva: Juha Tamminen)

Joulun alla päätöksen uransa päättämisestä huipputasolla vain 25-vuotiaana tehnyt maalivahti Daniel Kollar uskoo viimeisen seuransa HIFK:n jatkavan nousujohteisella uralla.

Kollar ehti urallaan kokea monenlaista monessa seurassa, mutta mitkä olivat uran top3-hetket?

– Päällimmäisinä on varmasti Ykkösen voitto IFK:n kanssa ja tietysti sitten myös Ykkösen voitto Kemissä kuuluu näihin muistoihin. Sitten varmaan laittaisin tähän vielä Veikkausliigadebyytin vuonna 2014 Hongassa. Nämä tuli nyt ekana mieleen.

Entä kolme parhainta pelikaveria?

– Nyt on paha… kyllä on pakko sanoa, että "Masa" Hänninen on sellainen sankari, joka pitää pistää tälle listalle. Sanotaan vaikka "Psyko" Maanoja myös tähän, ja sitten vielä joku… Liikaa hyviä vaihtoehtoja on, mutta voisin vielä laittaa tähän Tommi Saarisen Hongan ajoilta.

Entä nyt kun peliura on ohi ainakin Veikkausliigatasolla; mitä tapahtuu Daniel Kollarin elämässä ensi vuonna?

– Paljon duunia on tiedossa investointipankkialalla ja sitten olisi tarkoitus myös saada Aallon kauppakorkeakoulusta rahoituksen maisterin paperit. Joten noiden asioiden ympärillä se aika lailla pyörii ja hommaa tulee varmasti riittämään.

Muistot etenkin HIFK:sta pysyvät kuitenkin varmasti mielessä pitkään.

- Haluan vielä lämpimästi kiittää IFK:n faneja kannustuksesta! Jatkakaa samalla lailla, niin ei tule tämän seuran menestyminen olemaan ainakaan kannustuksen puutteesta kiinni. Paljon tsemppiä ensi kauteen ja toivottavasti seura myös jatkaa tätä eteenpäin menoa, jota se on minun mielestä nyt viime aikoina tehnyt.

Lisää uutisia