AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 4.11.2019

​IFK Mariehamn menettämässä muutaman pelaajan – Dylan Murnane hakee uusia haasteita

​IFK Mariehamn menettämässä muutaman pelaajan – Dylan Murnane hakee uusia haasteita

Dylan Murnane on jättämässä IFK Mariehamnin. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin kausi 2019 päättyi vasta sunnuntaina, mutta joukkueen muotoutuminen ensi kaudelle on hyvässä vauhdissa.

Ennen kauden päätöstä ainoa varma muutos joukkueessa oli kapteeni Daniel Sjölundin lopettaminen. Nyt on kuitenkin ilmeistä, että ainakaan muutamaa muutakaan pelaajaa ei enää ensi kaudella Grönvittin riveissä nähdä.

Varmasti lähdössä ovat nuori puolustaja Petter Hemming ja Sjölundin tavoin uransa päättävä 36-vuotias kolmosmaalivahti Dan Sjöblom.

- Dan siirtyy huolehtimaan perhe-elämästään, kun taas Petter on sanonut haluavansa kokeilla siipiään jossain muualla, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson taustoittaa.

Puolustuspäästä saattaa Hemmingin ohella lähtökuopissa australialainen Dylan Murnane. Laitapuolustajalla on optio kaudesta 2020 sopimuksessaan, mutta osoite saattaa olla toinen.

- Olemme jo lunastaneet hänen optionsa ensi vuodeksi ja laskemme hänet edelleen pelaajaksemme. Todennäköistä kuitenkin on, että menetämme hänet, koska hän on ilmoittanut siirtohaluistaan, Mattsson kertoo.

24-vuotias Murnane pelasi päättyneellä kaudella 29 Veikkausliigaottelussa ja kirjasi tililleen suurimman minuuttimäärän IFK:ssa heti maalivahti Oskari Forsmanin jälkeen.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia