AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 20.12.2019

​Murnanen ja Kettingin ratkaisuja odotellaan – IFK Mariehamnin puolustus ei vielä koossa

​Murnanen ja Kettingin ratkaisuja odotellaan – IFK Mariehamnin puolustus ei vielä koossa

Dylan Murnanen jatko Grönvittissä on yhä mahdollinen. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn sai yhden palasen paikoilleen Frans Grönlundin sopimuksen myötä, mutta puolustuslinjaan tarvitaan vielä leveyttä.

Puuttuvat palaset ovat toppari ja vasen laitapakki – päättyneellä kaudella joukkueessa pelanneet Rick Ketting ja Dylan Murnane täyttäisivät nämä paikat mainiosti, mutta kummankin jatko on yhä auki.

Murnanen lähtö ehdittiin jo kertoa miltei varmana tietona, mutta näin ei seurajohtaja Peter Mattssonin mukaan välttämättä ole.

- Puhuin vastikään hänen agenttinsa kanssa ja sikäli kun ymmärsin, uutta seuraa hänelle ei ole vielä löytynyt, Mattsson sanoo.

- Kyse ei ole siitä, etteikö Dylan voisi ajatella jatkavansa IFK:ssa. Hän ensisijainen tavoitteensa on kuitenkin ollut ottaa askel eteenpäin ja siltä pohjalta me olemme asioita työstäneet. Olemme valmistautuneet siihen, että hän lähtee, meillä on useampi nimi listalla.

Jos tilanne Murnanen osalta on avoinna, Kettingin suhteen Mattsson on vielä varovaisempi.

- Todennäköistä varmaan on, että hän ei jää tänne. Ainakin se kuvan olemme saaneet. Olemme sanoneet, että mielellämme näkisimme hänen jatkavan, mutta sen myötä kun hän pelasi niin hyvän kauden täällä, uskon että hän ensisijaisesti yrittää löytää uuden seuran.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia