AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 10.11.2019

​IFK Mariehamnin toppari siirtyy kolme sarjaporrasta alemmas

​IFK Mariehamnin toppari siirtyy kolme sarjaporrasta alemmas

Petter Hemmingin ura jatkuu FC Ålandissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Varsin niukalle vastuulle IFK Mariehamnissa jäänyt toppari Petter Hemming jatkaa uraansa Kolmosessa FC Ålandin riveissä.

Hemming ilmoitti jo aiemmin IFK:lle etsivänsä uutta osoitetta ensi kaudelle ja nyt 20-vuotiaan pelimiehen seura on selvillä.

- Minulla on hiukan ajatuksissa aloittaa opiskelut ensi syksynä ja tämä on täydellinen ratkaisu minulle. FC Ålandissa minulla on vapauksia ja sen lisäksi tunnen pelaajat jo entuudestaan, Hemming sanoo.

Veikkausliigaotteluita Hemmingin tilille kertyi kolmen kauden aikana vain kaksi vaihtopelaajana ja päättyneellä kaudella hän pelasi yhteistyöseura Jomala IK:ssa Kolmosessa.

- Totta kai olen pettynyt. Samalla myös ymmärrän asian tavallaan. Ei ole helpoin asia lyödä itseään läpi avaukseen nuorena ja suhteellisen tositilanteessa testaamattomana topparina. Sille pelipaikalle on myös vaikea tulla vaihdosta – ihan ensimmäisenä toppareita ei yleensä vaihdeta.

- Lopulta sitä haluaa kuitenkin pelata niin paljon kuin mahdollista. Sen takia pelaan jalkapalloa ja sen takia myös päädyin nyt jättämään IFK:n, Hemming taustoittaa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia