AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 24.8.2019

​HIFK:n ikoni puhuu suoraan jatkostaan: "Samanlaisilla ehdoilla en missään nimessä lähde"

​HIFK:n ikoni puhuu suoraan jatkostaan: "Samanlaisilla ehdoilla en missään nimessä lähde"

Matias Hännisen jatko HIFK:ssa ei ole varmaa. (Kuva: HIFK)

Matias Hänninen ei halua pelata toista yhtä raskasta kautta, jossa hän yhdistää työnteon ja jalkapallon pelaamisen huipputasolla.

Matias Hännisen kuluva kausi on ollut työntäyteinen. Arki ei ole helpoimmasta päästä. Luokanopettajana työskentelevä 28-vuotias jalkapalloilija tekee viisituntisia työpäiviä ja lähtee joka päivä tuli hännän alla suoraan HIFK:n harjoituksiin.

Hänninen pelaa HIFK:ssa jo kymmenettä kauttaan. Hän ei osaa vielä sanoa, jatkuuko ura seurassa myös ensi vuonna.

Jatkomahdollisuutta on seurajohdon toimesta jo väläytetty. Vaikka pahvia kuitenkin tarjottaisiin, Hännisen jatkaminen ei ole itsestään selvää.

- Miten minä tämän voisin sanoa.. varmaan 10 viikkoa sitten on sanottu, että haluttaisiin keskustella mutta ei olla keskusteltu. Ja tosiaan tämä on viimeinen sopimuskauteni IFK:ssa. Kyllä minä haluan ehdottomasti jalkapalloa ensi kaudella pelata, mutta se riippuu, minkälaista pakettia kuka ikinä tarjoaakaan, Hänninen sanoi.

- Tässä on monta muuttujaa. Samanlaisilla ehdoilla en missään nimessä lähde pelaamaan. Tuollaista "killeriarkea" ei enää toista vuotta jaksa.

Hänninen kertoi asiasta Suplan Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa. Jakson pääset kuuntelemaan alla olevan linkin kautta.

Lisää uutisia