AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 17.8.2019

VPS-kapteeni Strandvall myöntää: "Aika painajainen tämä tilanne on"

VPS-kapteeni Strandvall myöntää: "Aika painajainen tämä tilanne on"

"Seba" korostaa hyvän hengen pysyneen yllä Vepsun harjoituksissa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS isännöi maanantaina tiukasti paikkaa kuuden joukossa metsästävää IFK Mariehamnia ja vaasalaisilla on haussa edelleen kauden avausvoitto.

Vepsun kapteeni Sebastian Strandvall ei väistele puhuttaessa yhä voittosarakkeessa kummittelevasta nollasta.

– Kapteenina koen aika voimakkaasti sen, että emme ole tällä kaudella kyenneet ottamaan liigassa vielä ensimmäistäkään voittoa. Aika painajainenhan tämä tilanne on, Strandvall myöntää Pohjalaisen haastattelussa.

Voitottomuus on aiheuttanut sen, että VPS:n hyvät hetket pelissä kääntyvät nopeasti. Esimerkiksi vastustajan maali nakertaa VPS:n tekemistä helposti.

– Rovaniemellä RoPS:n 2–1-maali aiheutti meissä paniikin. Siirrymme liian helposti hyvästä tekemisestä huonoon tekemiseen, Strandvall vertaa.

Voimakkaimmillaan huonot ajatukset ja pettymys ovat olleet välittömästi ottelun jälkeen, kun tulosta ei ole tullut. Strandvallin mielestä harjoituksissa on kuitenkin vallinnut letkeä ja hyvä tunnelma.

– Vähitellen ne [ajatukset] haalenevat, ja seuraavaa harjoitusta alkaa oikein odottaa. Kertaakaan ei ole tullut sellainen olo, ettei harjoituksiin ole kiva mennä. Päinvastoin, Strandvall painottaa.


VPS-IFK Mariehamn Elisa Stadionilla maanantaina 19.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Pohjalainen
Lisää uutisia