AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 16.8.2019

VPS:n Holmgren lataa: "Se on ainoa asia asia, jolla on merkitystä"

VPS:n Holmgren lataa: "Se on ainoa asia asia, jolla on merkitystä"

Hampus Holmgren siirtyi Vepsuun täksi kaudeksi. (Kuva: Juha Tamminen)

Hampus Holmgren palasi Ruotsista kotikaupunkiinsa Vaasaan juuri ennen kauden alkua, mutta on päässyt pelaamaan VPS-paidassa vain yhdeksässä Veikkausliigan ottelussa kesän aikana.

Holmgren, 23, kertoo vähäisen peliajan taustoista VPS:n tuoreessa Match Magazinessa.

- Tähänastinen kausi on ollut iso pettymys joukkueelle ja itselleni. En ole pelannut niin paljoa kuin olisin halunnut ja emme ole vielä voittaneet peliäkään. Minulla on ollut pieniä vaivoja ja valmentajat ovat peluuttaneet toisia pelaajia useammin, Holmgren taustoittaa.

Viime sunnuntaina Homgren pääsi pelaamaan täydet minuutit RoPS:ia vastaan. Edellisestä kokonaisesta ottelusta oli tuolloin aikaa jo yli kaksi kuukautta.

- Totta kai haluan pelata loppukaudella niin paljon kuin mahdollista, mutta tärkeintä on, että alamme voittamaan pelejä. Minua ei kiinnosta miltä pelit näyttävät tai pelaanko, kunhan me otamme pisteitä ja nousemme sarjataulukossa ylöspäin. Se on ainoa asia asia, jolla on merkitystä, Holmgren painottaa.

Maanantaina IFK Mariehamnin kohtaava VPS on Veikkausliigassa vielä ilman voittoja tällä kaudella ja sijoitus on sarjataulukon viimeinen.


VPS-IFK Mariehamn Elisa Stadionilla maanantaina 19.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia