AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2019

​Torstaina elintärkeä ottelu kahdelle seuralle: "Voisi puhua kuuden pisteen pelistä"

​Torstaina elintärkeä ottelu kahdelle seuralle: "Voisi puhua kuuden pisteen pelistä"

Kuva: Juha Tamminen

SJK palasi pistekantaan tappiollisen FC Lahti-ottelun jälkeen viime lauantaina, kun se haki vieraspisteen Espoosta maalittomalla tasapelillä.

Seinäjokelaisten pelit jatkuvat torstaina, kun SJK isännöi IFK Mariehamnia.

- Honkaa vastaan oli ihan hyvä peli, hyvä kokonaisuus ja oikeastaan ainoa mikä jäi siitä pelistä puuttumaan, oli viimeisen kolmanneksen onnistumiset. Siellä vielä vähän paremmat viimeiset syötöt ja viimeistelyt, niin jos muuten pelataan samalla tavalla Maarianhaminaa vastaan, niin ihan varmasti voitto tulee. Mielestäni puolustimme hyvin tiiviinä ja joukkueena, meillä oli hyviä pallohallintajaksoja, etenkin ekalla puoliajalla ja mielestäni se oli kokonaisuutena tosi hyvä esitys. Se on vaikea paikka kuitenkin kohdata Honka vieraissa, arvioi Joel Mero edellistä ottelua.

SJK:n torstainen vastustaja IFK Mariehamn on ajautunut kolmen ottelun tappioputkeen. Maarianhaminalaiset ovat valahtaneet sarjassa yhdeksänneksi, mutta ovat vain viiden pisteen päässä SJK:sta, joka miehittää kuudetta sijaa.

- Odotan IFK Mariehamn -ottelusta totta kai aika tiukkaa, kun molemmat tappelevat paikasta kuuden joukkoon. Molemmilla on varmasti hirveä motivaatio ja halu voittaa peli. Supertärkeät pisteet. Melkein voisi puhua jopa kuuden pisteen pelistä. Mutta kyllä minä uskon, että jos pelataan samalla tavalla kuin Honkaa vastaan ja vielä vähän tarkempia ollaan viimeisellä kolmanneksella, niin voitto tulee, päättää Mero.


SJK-IFK Mariehamn OmaSp Stadionilla torstaina 15.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia