AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 8.8.2019

Eremenko SJK:n uudesta hankinnasta: "Meillä oli tarve saada lisää luovuutta"

Eremenko SJK:n uudesta hankinnasta: "Meillä oli tarve saada lisää luovuutta"

Alexei Eremenko vahvisti joukkuettaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK julkaisi torstaina mielenkiintoisen sopimuksen, kun Zakaria Beglarishvili siirtyi Seinäjoelle virolaisesta FC Florasta.

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenkoon tyytyväinen uudesta pelaajasta.

- Meillä oli tarve saada lisää luovuutta. Etsimme pelaajaa joka pystyy luomaan paikkoja muille, mutta pystyy myös itse ratkaisuihin. Ja voin sanoa, että näin Zakariassa heti jotain sellaista, mistä pidän todella paljon, sanoo Eremenko SJK:n verkkosivuilla.

- Viime kaudella hän myös teki 36 pelissä 30 maalia, ja jos pelaaja tekee tuommoiset tehot minkä tahansa maan pääsarjassa, se on kova suoritus. Eikä sitä edellinen kausikaan ollut häneltä paljoa heikompi. Se kertoo jotain siitä mihin hän pystyy, Eremenko jatkaa.

Eremenkon mukaan Beglarishvili on aktiivinen kentällä ja on erittäin älykäs pelaaja, joka on pelissä hyvin sisällä.

- Vaikka hän on pienikokoinen, hän osaa käyttää sitä hyväkseen fyysisissä väännöissä. Hän osaa luoda tilaa ja osaa liikkua itse vapaisiin tiloihin. Uskonkin, että hän on juuri oikea palanen meidän systeemiin ja sopii siihen peliin mitä me haluamme, sanoo Eremenko.

- Hän on myös erittäin kokenut pelaaja, mikä on hyvä, sillä häntä ei tarvitse opettaa pelaamaan, vaan hän on jo valmis pelaaja. Hän tuo meille varmasti uuden voimavaran joukkueeseen, sillä hän on erityinen pelaaja. Pelaaja joka tuo peliimme lisää vaihtoehtoja ja jota meidän nuoret pelaajat voivat katsoa ylöspäin ja ottaa oppia, päättää Eremenko.


FC Honka-SJK Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina 10.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia