AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.31 // 11.8.2019

"Taistelua tulee varmasti paljon" – IFK Mariehamnin Backaliden voitto mielessä Ilves-otteluun

"Taistelua tulee varmasti paljon" – IFK Mariehamnin Backaliden voitto mielessä Ilves-otteluun

Gustaf Backaliden miettii vain voittoa sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnilla on kalavelkoja maksettavana Ilvekselle Suomen Cupin finaalista ja lisäksi joukkue tarvitsee kipeästi lisää pisteitä yltääkseen Mestaruussarjaan.

Grönvittin loukkaantumistilanne on tällä hetkellä varsin hyvä ja alkukaudesta suhteellisen pitkään sivussa ollut Gustaf Backaliden alkaa myös olla täydessä iskussa.

- Tuntuu paremmalta ja paremmalta koko ajan. Vähitellen peliminuutteja on tullut enemmän ja vielä on enemmänkin annettavaa, mutta sitä on tulossa, Backaliden vakuuttaa.

IFK:lla on alla kitkerä vierastappio FC Interille. Enemmänkin oli otettavissa kuin 0-1-tappio.

- Pelasimme viimeksi hyvää puolustuspeliä ja sen voimme ottaa mukaamme – vastassa oli kuitenkin sarjan parsa hyökkäys. Meidän pitää kuitenkin olla tehokkaampia.

Ilvestä vastaan Backaliden odottaa ennen kaikkea melkoista taistelua Wiklöf Holding Arenan suhteellisen pienellä nurmella.

- Ilman muuta kova ottelu tulossa, vastus ei ole helppo, mutta tarvitsemme nyt kaikki mahdolliset voitot. Meillä on kotikenttä ja omat kannattajat, joten totta kai lähdemme hakemaan voittoa, Backaliden sanoo.

- Ilves on myös aika fyysinen joukkue, joten taistelua tulee varmasti paljon. Kakkospalloja tulee varmasti runsaasti ja kumpi ne voittaa, on vahvoilla. Tehokkuus kaiken kaikkineen tulee olemaan tärkeässä roolissa.


IFK Mariehamn-Ilves Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 11.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa ja Futiskierros-lähetyksessä JIMiltä pääotteluna.

Lähde: IFK TV
Lisää uutisia