AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 10.8.2019

​Eremenko maalittomasta vieraspelistä: "Olen tyytyväinen joukkueeseen"

​Eremenko maalittomasta vieraspelistä: "Olen tyytyväinen joukkueeseen"

Alexei Eremenkon käskyttämä SJK haki lauantaina vieraspisteen FC Hongalta Tapiolasta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK sai mukaansa vieraspisteen lauantaina Espoosta, kun se pelasi maalittoman tasapelin FC Hongan kanssa.

Seinäjokisten päävalmentaja Alexei Eremenko oli mielissään omiensa esityksestä, vaikka täyttä pistepottia ei tullutkaan.

- Hyökkäsimme enemmän kuin Honka. Tässä oli kaksi pelaavaa joukkuetta, ja tiesimme, että toinen hallitsee enemmän. Pystyimme pitämään Hongan pois pallosta ja pakotimme Hongan juoksemaan pallon perässä. Olen tyytyväinen joukkueeseen. Meillä oli jälleen muutoksia edelliseen otteluun verrattuna. On hyvän joukkueen merkki, kun pelaajisto vaihtuu, mutta pystymme silti pelaamaan hyvin.

- Zakaria (Beglarishvili) on harjoitellut kanssamme kaksi päivää. Hän on erityislaatuinen pelaaja. Hän on rauhallinen pallon kanssa ja hänellä on pehmeä kosketus. Hän tuo hyviä asioita SJK:hon. Hän on luova pelaaja. Hän ei ole pelannut hetkeen, nyt hän pelasi 20 minuuttia. Hän pystyy auttamaan meitä maalinteko-ongelmissa. Jeremiah Strengin itseluottamus on nyt hyvässä kunnossa. Hän on harjoitellut edustuksen mukana ja tehnyt hyvin maaleja Kakkosessa. Hän oli tänään vaarallinen, vaikka ei tehnytkään maalia, Eremenko sanoi.


SJK-IFK Mariehamn OmaSp Stadionilla torstaina 15.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia