AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.29 // 27.7.2019

Tobias Vibe jättää HIFK:n - myös Foday Mannehin laina päättynyt

Tobias Vibe jättää HIFK:n - myös Foday Mannehin laina päättynyt

Tobias Vibe suuntaa kohti uusia haasteita. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja norjalainen keskuspuolustaja Tobias Vibe ovat yhteisymmärryksessä päättäneet purkaa pelaajasopimuksensa, ja näin ollen pelaajan ura jatkuu uudessa osoitteessa.

Tämän kauden HIFK:n takalinjoilla puolustanut Vibe ehti edustaa joukkuetta kahdeksan Veikkausliigaottelun verran. Hän tulee olemaan vahvistus uudelle seuralleen ja on herättänyt mielenkiintoa Euroopan ulkopuolellakin.

Isokokoisena ja hyvänä kaksinkamppailijana tunnettu puolustaja oli hieman pettynyt esitykseensä Helsingissä, mutta on kiitollinen saadessaan mahdollisuuden edustaa HIFK:ta.

– Peliesityksieni suhteen en ihan onnistunut kuten halusin, mutta jalkapallossa tällaista tapahtuu ja elämä jatkuu. Minulla on perhe Norjassa ja odotan jo näkeväni heitä. Haluan kiittää vielä HIFK:n organisaatiota, faneja ja erityisesti Mika Lönnströmiä, hän auttoi minua saamaan tämän mahdollisuuden pelata täällä ja olen kiitollinen siitä, Vibe sanoo.

Lisäksi HIFK:ssa alkukauden lainasopimuksella pelannut hyökkääjä Foday Manneh on palannut Vejle Boldklubin riveihin. 19-vuotias gambialainen pelasi neljässä Veikkausliigaottelussa tämän kauden aikana.

Lisää uutisia