AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 19.7.2019

Eremenko odottaa hienoa tapahtumaa: "Kesä on nyt parhaimmillaan"

Eremenko odottaa hienoa tapahtumaa: "Kesä on nyt parhaimmillaan"

"Jere" lähtee luottavaisena Kokkolaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Pohjanmaan derbyt jatkuvat lauantaina, kun KPV isännöi SJK:ta Kokkolan Keskuskentällä.

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko korostaa omaan peliin keskittymisen merkitystä. Seinäjokelaiset matkaavat Kokkolaan joka tapauksessa hyvällä itseluottamuksella.

- Meidän täytyy olla pelissä kurinalaisia, rauhallisia ja tehdä asiat kuten olemme sopineet. Seurata tarkkaan mitä kentällä tapahtuu, eikä saa herpaantua hetkiksikään. Me keskitymme vain omaan tekemiseemme, emmekä mieti esimerkiksi mikä heidän pelaajatilanne on. Kun teemme omat hommamme hyvin, uskon että meidän ei tarvitse jännittää loppuhetkille.

- Olemme parantaneet tekemistämme ja pelaajat ovat päässeet pelisysteemiin sisään. Tietenkin haluamme parantaa monissa asioissa edelleen, mutta kesä on nyt täällä parhaimmillaan ja me pääsemme koko ajan paremmin vauhtiin. Vaikka meiltä nyt puuttuisi muutama pelaaja, on kaikki päässeet systeemiin jo sisään ja heidät voi laittaa kentälle, Eremenko kertoo.

Lauantain ottelusta tunnelmaa ei ainakaan ennakkoon ajatellen puutu ja tämän Eremenko uskoo kääntyvän vain positiiviseksi energiaksi pelaajille.

- Tiedän, että sinne on tulossa ääriään myöten täynnä oleva stadion ja meidän kannattajiakin todella paljon. Nämä ovat hienoja tapahtumia ja tiedän myös, että meidän pelaajat nauttii saada pelata näitä.

- Olemme nyt saaneet pelata putkeen useamman ottelun suurelle yleisölle ja uskon, että kun otamme taas hyvän tuloksen, on meidän seuraava kotiottelu ensi viikon perjantaina Lahtea vastaan myös täynnä. Meidän kahdessa viime ottelussa on ollut mahtavasti yleisöä OmaSp Stadionilla, toteaa Eremenko.


KPV-SJK Kokkolan Keskuskentällä lauantaina 20.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia