AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.28 // 19.7.2019

"SJK on hyvänä päivänä yksi sarjan parhaista" – Kalliokoski tietää derbyn haasteet

"SJK on hyvänä päivänä yksi sarjan parhaista" – Kalliokoski tietää derbyn haasteet

Niko Kalliokoski tietää SJK:n vahvuudet, (Kuva: Juha Tamminen)

KPV isännöi lauantaina SJK:ta Pohjanmaan derbyssä, joka on samalla Pohjanmaan PowerPark Liigan päätösottelu.

Kamppailu on derbyluonteensa lisäksi molemmille muutenkin erittäin tärkeä. KPV pyrkii nousemaan karsijan paikalta ja SJK varmistamaan paikkaansa kuuden parhaan joukossa ja syksyn Mestaruussarjassa.

KPV-luotsi Niko Kalliokoski tietää hyvin mitä vastaan lauantaina on tulossa.

– SJK otti ison voiton VPS:stä, mutta heiltä tipahti muutama pelaaja pelikieltoon. Kyseessä on taitava porukka, joka on hyvänä päivänä yksi sarjan parhaista.

– Seinäjokisten keskiakseli on todella vahva. Mosa (Moshtagh Yaghoubi) on yksi keskikentän pääarkkitehdeistä, ja hyökkäyksestä löytyy nopeutta. Heillä on myös kova topparipari, Kalliokoski listaa.

KPV kärsi viikonloppuna 0-3-tappion IFK Mariehamnin vieraana ja tuohon otteluun verrattuna kokoonpanoon tulee väkisinkin muutoksia. Juri Kinnunen sai varoitustilinsä täyteen ja Adam Vidjeskog puolestaan palaa riviin pelikieltonsa kärsittyään.

Selkävaivainen maalivahti Joonas Myllymäki saattaa tointua pelikuntoon tällä viikolla. Takareisivammasta kärsivä Isaac Shaze aloittanee osittaisen palloharjoittelun lähipäivinä. Jobinpostia tuli Timo Rauhalalle, joka sai tällin keskivartaloon saarelaisten kohtaamisessa.

– Rauhalalla oli vähän vanhaa vammaa pohjalla. Mitä nyt olen ehtinyt jutella hänen kanssaan, uskon, että hän pystyy pelaamaan lauantaina, Kalliokoski kertoo.


KPV-SJK Kokkolan Keskuskentällä lauantaina 20.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Keskipohjanmaa
Lisää uutisia