AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 13.7.2019

VPS:n laituri Kostas: "Pääsemme näyttämään miksi ansaitsemme liigapaikan"

VPS:n laituri Kostas: "Pääsemme näyttämään miksi ansaitsemme liigapaikan"

Kostas on taas täydessä iskussa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS on painanut maanantaista lähtien harjoituskentällä uuden päävalmentajan Christian Sundin johdolla ja tuloksia mitataan ensi kertaa lauantain derbyssä SJK:ta vastaan.

Kreikkalaislaituri Kostas on saanut hyvin peliaikaa toivuttuaan loukkaantumisestaan. Mies odottaa SJK:n kohtaamista innolla.

- Minulla on nyt hyvä fiilis. Olen ollut todella iloinen ja hyvässä kunnossa sen jälkeen, kun palauduin loukkaantumisestani. Nyt haluan auttaa joukkuetta saamaan pisteitä. Huominen peli on meille hyvä mahdollisuus näyttää, että olemme parempia kuin sarjasijoituksemme, Kostas sanoo.

Takana on hieman erilainen viikko, mutta Kostas pitää muutoksia uutena mahdollisuutena kauden kurssin kääntämiseen.

- Tämä viikko on mennyt todella hyvin ja olemme tehneet Crisun kanssa paljon töitä harjoituskentällä. Uskon, että saamme kolme pistettä seuraavasta ottelusta. Tämä on meille uusi alku ja pääsemme näyttämään, miksi ansaitsemme liigapaikan.

Otteluun saapuu iso joukko VPS-kannattajia. Kostas haluaa antaa vierasjoukkueen faneille lauantaina aihetta juhlaan.

- Peli tulee todella kova. Kaikki haluavat voittaa derbypelin. Se on tärkeää myös faneille, joita tuli paljon Kokkolaan, mutta emme antaneet heille voittoa. Nyt on aika ottaa ensimmäinen voittomme, kreikkalainen kommentoi.


SJK-VPS OmaSP Stadionilla lauantaina 13.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia