AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 12.7.2019

"Emme ole tyytyväisiä kuin voittoon" - VPS kovin tavoittein SJK:n vieraaksi

"Emme ole tyytyväisiä kuin voittoon" - VPS kovin tavoittein SJK:n vieraaksi

Vepsu matkaa derbyyn kovin tavoittein. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS matkaa lauantaina Seinäjoelle Pohjanmaan derbyyn SJK:ta vastaan ja kyseessä on samalla maanantaina peräsimeen tarttuneen Christian Sundin ensimmäinen ottelu VPS:n päävalmentajana.

Vepsun harjoituksissa on nähty tällä viikolla kovaa intensiteettiä ja paljon erilaisia pienpelejä. Sund uskoo, että joukkue on saanut lisäenergiaa maanantain uutisten jälkeen.

- Treeneissä on totta kai haettu kovaa vauhtia. Pelissä pitää mennä aika kovaa ja, jos sen pystyy tekemään treeneissä, niin se on aina helpompi tuoda peliin. Olemme pelanneet erilaisia pelejä, pienempiä ja isompia. Eilen sitten oli enemmän taktista harjoittelua, Sund sanoo.

SJK saa Moshtagh Yaghoubin takaisin vahvuuteensa lauantaina. Seinäjokelaisille äärimmäisen tärkeä keskikenttäpelaaja kärsi pelikiellosta joukkueen kahdessa viime ottelussa. VPS:n pitää olla lauantaina tarkkana SJK:n ukrainalaisen laiturin Denys Oliinykin kanssa. Taituri on isossa roolissa SJK:n hyökkäyspelissä ja mies on tehnyt tällä kaudella Veikkausliigassa kuusi maalia ja antanut kaksi maalisyöttä. Sund tiedostaa vastustajan laadun, mutta Vepsulle ei kelpaa muu kuin voitto.

- Siellä hyviä yksilöitä ja se on hyvin valmennettu joukkue, jolla iso organisaatio. Tulee olemaan vauhdikas peli. Molemmat tarvitsevat voittoja, ja ainakin me haemme vain voittoa, vaikka olemme vieraskentällä.

- Emme ole tyytyväisiä mihinkään muuhun kuin voittoon, VPS-luotsi toteaa.


SJK-VPS OmaSP Stadionilla lauantaina 13.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia