AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 20.6.2019

Koskela tietää, missä HJK:n pitää parantaa - "Suhteellisen selkeitä asioita"

Koskela tietää, missä HJK:n pitää parantaa - "Suhteellisen selkeitä asioita"

Toni Koskela tiedostaa HJK:n kehityskohdat. (Kuva: Juha Tamminen)

Toni Koskelan valmentama HJK koki niukan tappion FC Hongalle keskiviikon Metroderbyssä.

Telia 5G Areenalla Helsingin Töölössä pelatun ottelun ainoa nähtiin 79. minuutilla, kun Juha Hakolan vapaapotku upposi upeasti verkon perukoille tolpan kautta. Muuten ottelussa ei juuri maalintekopaikoilla juhlittu.

- Maalipaikat varmaan jäivät aika lailla nollaan molemmilla joukkueilla. Hakolan hieno vapari oli se mikä ratkaisi, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela summasi.

Vasta muutaman viikon HJK:n päävalmentajana työskennellyt, kesken kauden RoPS:sta Klubiin tullut Koskela tietää, missä hänen joukkueensa täytyy parantaa jatkossa.

- Ehkä ne suurimmat ongelmat ovat meillä tietyllä tavalla se, että pitäisi ymmärtää koska meillä on etu ja mennä sitten eteenpäin. Sitten meidän pitäisi vähän rytmittää ja löytää se etu, jos se on muualla kuin siinä samalla kaistalla ja sitä kautta sitten olla useammin vaarallisia siellä hyökkäyskolmanneksella.

- Tänään se muuttui aika sellaiseksi staattiseksi ja puuttui vähän liikkeitä, millä olisimme luoneet jonkinlaista ongelmaa Hongalle. Sen kautta Honka sitten pääsi moneen vaaralliseen vastahyökkäykseen, kun emme puolustaneet kauhean hyvin sitä meidän toppareiden edessä olevaa tilaa.

HJK:n pelit jatkuvat ensi tiistaina vierasreissulla IFK Mariehamnia vastaan.

- Meillä on paljon töitä edessä. Elämä on tällaista: tänään tappio ja suhteellisen selkeitä asioita, mitä meidän pitää parantaa. Huomenna jatketaan, Koskela sanoi keskiviikon ottelun päätyttyä.


IFK Mariehamn-HJK Wiklöf Holding Arenalla tiistaina 25.6. klo 18. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia