AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 24.5.2019

Honkavaara: ”Olimme hyviä ja ansaitsimme voittaa”

Honkavaara: ”Olimme hyviä ja ansaitsimme voittaa”

Kuva: Juha Tamminen

Päävalmentaja Jani Honkavaara sai aihetta iloon, kun KuPS katkaisi Ilveksen hurjan tappiottomien otteluiden putken 1-0-voitolla.

Jani Honkavaara oli tyytyväinen joukkueensa aktiiviseen ja innokkaaseen ilmeeseen.

- Me olimme hyviä ja ansaitsimme voittaa. Ensimmäinen puoliaika oli hyvä, me emme kuitenkaan hallinneet maalipaikkoja. Toisella puoliajalla linjojen väliin tuli enemmän tilaa, kun Ilves prässäsi ylempää. Nätisti me pelasimme ja tukimme Ilveksen pelin" valmentaja totesi.

- Olen erittäin tyytyväinen puolustuspeliin. Hyvä kokonaisuus, johon voi olla tyytyväinen. Puolustuspelaaminen parani ja topparipari Babacar Diallo-Vinko Soldo toimi hyvin. Pelaaminen oli tasapainoista. Me olemme harjoitelleet paljon puolustuspelaamista, nyt me saimme hyvän kokonaisuuden jonka päälle on hyvä rakentaa.

- Tyytyväinen olen siihen, että maltti riittää, eikä lähdetä aina puskemaan eteenpäin vaan kierrätetään palloa tarvittaessa alakautta. Ilves puolustaa tosi hyvin pallokaistaa, hyvä määrä paikkoja me silti saatiin mihin on pakko olla tyytyväinen.


KuPS-SJK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 2.6. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia