AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 25.5.2019

KuPS:n Taimi: ”Voitto tuli hyvään paikkaan”

KuPS:n Taimi: ”Voitto tuli hyvään paikkaan”

Sekä Jani Honkavaaralla (vas.) että Kalle Taimella oli aihetta hymyyn. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS otti arvokkaan voiton perjantai-illan Veikkausliigan ottelussa, kun Ilves kaatui Savon Sanomat Areenalla 1-0.

Puolustaja Kalle Taimi on ottanut oman paikkansa kuopiolaisjoukkueen pelaavasta kokoonpanosta. Taimi lukeutui perjantainakin joukkueen parhaimmistoon ja hieno voitto maistui hyvältä.

- Oli kova matsi, Ilves laittoi kaiken peliin. Me tiesimme etukäteen, ettei tästä tule helppoa matsia. Jätkien kanssa sovittiin ennen peliä, että kaikki laitetaan likoon ja otetaan kolme pistettä vaikka väkisin. Siihen on syytä olla tyytyväisiä, Taimi iloitsi.

Puolustaja on kotiutunut hyvin uuteen joukkueeseen ja uuteen kaupunkiin.

- Hyvin täällä on otettu vastaan. Koko ajan oma peli paranee, onneksi aikaa on ja kautta on paljon jäljellä. Kaikkia osa-alueita haluan parantaa omassa pelissäni ja haluan saada tehoja myös hyökkäyssuuntaan.

- Me olimme tänään aktiivisia ja pelirohkeita. Ensimmäisellä puoliajalla me painettiin hyvin päälle ja saatiin joitakin tilanteenpoikasia. Nollapeli on aina hieno asia ja siitä Otsolle (Virtanen) hattu päästä, hieno homma. Voitto tuli hyvään paikkaan, kotona me ei voida menettää pisteitä jos me haluamme taistella kirkkaimmista mitaleista, puolustaja muistutti.


KuPS-SJK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 2.6. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia