AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 8.5.2019

​HIFK:n Respect-palkinto Aapo Haavistolle

​HIFK:n Respect-palkinto Aapo Haavistolle

Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n 8.5. pelatun Respect-ottelun yhteydessä seura palkitsi joukkueen lääkärin, Aapo Haaviston.

Respect-otteluiden yhteydessä seurat antavat tunnustusta yhteisönsä jäsenille, jotka saattavat jäädä vähemmälle huomiolle, mutta ovat erittäin tärkeitä koko seurayhteisön kannalta. HIFK:n Respect-ottelun yhteydessä 8.5. seura palkitsi joukkueen lääkärin, Aapo Haaviston.

Aapo Haavisto on toiminut 10 vuotta HIFK:ssa edustusjoukkueen ja seuran lääkärinä vapaaehtoispohjalla. Aapo on ollut mukana lähes kaikissa Veikkausliigassa pelatuissa HIFK:n vierasotteluissa, joka on taannut sen, että joukkueella on ollut omalääkäri käytössä lähes jokaisessa ottelutapahtumassa. Aapon johdolla seurassa on kehitetty oma ADT-perehdytyskäytäntö, joka takaa jokaiselle edustusjoukkueen pelaajalle perehdytyksen kyseisen aihealueen sääntöihin ja määräyksiin. Aapo on toiminut alusta asti myös tapaturmavakuutusasioiden asiantuntijana.

Haaviston hieno työ seuratasolla on saanut tunnustusta myös maajoukkuetasolla, sillä nykyisin Aapo työskentelee lääkärinä myös nuorisomaajoukkueiden kanssa.

Respect-kampanja toteutetaan yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Veikkausvoittovaroista on myönnetty 2000-luvulla kokonaisuudessaan yli 20 miljoonaa euroa tukea Veikkausliigapaikkakuntien jalkapallo-olosuhteiden parannuksia varten.

Lisää uutisia