AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.18 // 8.5.2019

​200 liigapelin mies uhkuu voitontahtoa: "Kotikentästä ja faneista meille massiivinen tuki"

​200 liigapelin mies uhkuu voitontahtoa: "Kotikentästä ja faneista meille massiivinen tuki"

Xhevdet Gela on pelannut 200 ottelua Veikkausliigassa.

HIFK kohtaa IFK Mariehamnin keskiviikkona Helsingissä.

Sarjanousija HIFK kärsi viime kierroksella kauden kolmannen tappionsa RoPS:n oltua parempi Rovaniemellä lukemin 1-0. HIFK hallitsi peliä, mutta tarvittava viimeinen terävyys maalintekopaikoissa jäi uupumaan.

Stadilaisten keskikenttäpelaaja Xhevdet Gela sai Rovaniemellä täyteen 200 Veikkausliigaottelua. Hän kertoo HIFK:n lähtevän kurinalaisesti hakemaan kauden toista kolmen pisteen voittoa keskiviikkona toisen IFK:n vieraillessa Töölössä.

– Halutaan palata voittojen tielle. Viimeksi hävittiin niukasti Rovaniemellä 1-0. Ollaan treenattu miten murtaudutaan viimeiselle kolmannekselle, ja miten saadaan terävyyttä vastustajan boksiin.

- Puolustuspelaamisen pitää olla samalla tasolla kuin tähänkin asti, eli ei päästetä omiin ja isketään itse. IFK Mariehamn on aloittanut kautensa hyvin, mutta on välillä taipunut loppuhetkillä. Meidän pitää pelata kärsivällisesti omaa peliä 90-minuuttia, ja tarvitaan uskoa omaan tekemiseen. Kotikentästä ja faneista on meille massiivinen tuki, he (fanit) auttavat meidät pitkälle, Gela summaa.


HIFK-IFK Mariehamn keskiviikkona 8.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia