AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2019

Ennakko: HIFK-IFK Mariehamn

Ennakko: HIFK-IFK Mariehamn

Kaimaseurat HIFK ja IFK Mariehamn kohtaavat keskiviikon 9.5. ainoassa Veikkausliigaottelussa Telia 5G Areenalla.

IFK Mariehamn on paukuttanut maaleja yli 2,5 osuman keskiarvolla ottelua kohden, mutta alla on katkera kotitappio KuPS:lle 3-0-johdon käännyttyä 3-4-tappioksi.

Maaliskuussa Eckeröhallenissa pelatussa Suomen Cupin ottelussa IFK Mariehamn oli vahvempi maalein 3-0, mutta päävalmentaja Peter Lundberg ei paljon menneitä mieti. Keskiviikkona edessä on kokonaan uusi ottelu.

- HIFK on hyvässä nosteessa ja joukkue prässää aktiivisesti. He nostavat ylös paljon pelaajia ja puristavat vastustajan ahtaalle ja se meidän on huomioitava, Lundberg sanoo.

- Emme tee kuitenkaan mitään suuria muutoksia. Jotain pieniä taktisia viilauksia voi tulla, mutta pelaamisemme tulee näyttämään samanlaiselta kuin tähänkin saakka.

Viime peleissä HIFK:ssa suurempaan rooliin nousseelle Joel Mattssonille IFK Mariehamnin kohtaaminen on taatusti tunteita herättävä ottelu.

– Pelistä tulee varmasti erityinen, sillä minulla on todella monta hyvää ystävää jäljellä siellä, joten heidän näkeminen tulee olemaan hienoa. Se on minulle todella erityinen ottelu, sillä olen aikaisemmin pelannut Maarianhaminassa niin pitkään, Mattsson kommentoi tilannetta.

IFK Mariehamn pääsee otteluun hyvästä tilanteesta, sillä ainoastaan Gustaf Backaliden on loukkaantuneiden listalla. Grönvitt saa myös pelikieltonsa sovittaneen Robert Crawfordin takaisin riveihinsä.

- Olemme harjoitelleet alkuviikolla hyvin koko lailla täydellä miehistöllä, Lundberg vahvistaa.


HIFK-IFK Mariehamn keskiviikkona 8.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: HIFK:n verkkosivut, IFK Mariehamnin verkkosivut
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia