AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 3.5.2019

​Ilves ei tule Helsinkiin pelkäämään: "Lähdetään rohkeasti tekemään omaa juttua"

​Ilves ei tule Helsinkiin pelkäämään: "Lähdetään rohkeasti tekemään omaa juttua"

Kuva: Juha Tamminen

Tappiotta Veikkausliigakauden 2019 aloittanut Ilves koettaa perjantaina napata Klubin himottua päänahkaa Helsingin Töölössä.

Ilves lähtee perjantaiseen vierasotteluun HJK:ta vastaan mielenkiintoisesta asetelmasta. Yleensä HJK on ennakkosuosikki kaikissa kotipeleissään, mutta alkukauden otteiden perusteella tamperelaiset ovat jopa hienoinen ennakkosuosikki Klubia vastaan.

- Me ei sitä hirveästi ajatella tai spekuloida. Tiedetään, että Klubi on laadukas joukkue, mutta ei meidän tosiaan tarvitse lähteä peliin pelkäämään. Lähdetään rohkeasti tekemään omaa juttua ja varmasti meillä on mahdollisuus saada sieltä hyvä tulos, Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki toteaa.

Tampereella ei ole tuijoteltu liikaa helsinkiläisvastustajan vahvuuksia tai heikkouksia. Ilves-leirissä on hiottu omaa peliä timanttiseen kuntoon, jonka kautta seuraa perjantai-iltana mahdollisesti positiivinen tulos.

- Jonkun verran on katsottu heidän pelaamistaan, tarkasteltu heidän tekemistään ja mitä me pystytään tekemään. Enemmän ollaan keskitytty omaan tekemiseen kuin vastustajaan.

Lauri Ala-Myllymäki on ratkaissut Ilveksen kaksi edellistä ottelua maalillaan. Miltä maistuisi iskeä naula arkkuun myös perjantaina Töölössä?

- No maistuisihan se kyllä, Ala-Myllymäki hymähtää.


HJK-Ilves Telia 5G Areenalla perjantaina 3.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia