AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 17.4.2019

​HJK painajainen SJK:lle – Ei edes maalia Klubin verkkoon kahteen kauteen

​HJK painajainen SJK:lle – Ei edes maalia Klubin verkkoon kahteen kauteen

HJK on tottunut juhlimaan voittoja Seinäjoella. (Kuva: Juha Tamminen)

Torstain ainoassa Veikkausliigaottelussa kohtaavat SJK ja HJK Seinäjoen OmaSP Stadionilla.

HJK on ollut todella ilkeä vastustaja SJK:lle. Se ei ole kyennyt tekemään maaliakaan Klubin verkkoon kahden viime kauden aikana. Kuusi viimeistä keskinäistä ottelua kausina 2017 ja 2018 ovat menneet Klubin nimiin maalierolla 20-0.

SJK on viimeksi saanut pisteen Klubilta kaudella 2016. Tuolloin HJK voitti kohtaamisista kaksi ja kolmas päättyi maalittomaan tasapeliin. SJK:n edellinen voitto HJK:sta on kaudelta 2015, jolloin Seinäjoella juhlittiin mestaruutta kauden päätteeksi. Klubi tosin veti pidemmän korren keskinäisissä kohtaamisissa tuollakin kaudella voittaen kolmesta pelistä kaksi.


SJK-HJK OmaSp Stadionilla torstaina 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia