AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 16.4.2019

​Seinäjoella edessä iso ottelu: "Kauden odotetuimpia pelejä"

​Seinäjoella edessä iso ottelu: "Kauden odotetuimpia pelejä"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga jatkuu torstaina yhden ottelun voimin. Siinä SJK isännöi hallitsevaa mestaria HJK:ta.

SJK taisteli viime kaudella putoamista vastaan. Kausi 2019 on alkanut kahdella voitolla ja on tehnyt rankan viime kauden jälkeen hyvää seinäjokelaisten mielille.

- Onhan se. Talvikin oli tuloksellisesti aika vaikea. Senkin kannalta nämä tulokset ovat tehneet hyvää, toteaa SJK:n puolustaja Dani Hatakka.

Hatakka taisteli muutamia vuosia taaksepäin FC Hongan paidassa Metroderbyjä HJK:ta vastaan. Myös Seinäjoella Klubin kohtaamiset ovat isoja tapahtumia.

- Se on aina. Ne on lähtökohtaisesti kauden odotetuimpia pelejä ja Klubi on aina kiva kohdata. Minun aikanani täällä, ei olla taidettu kertaakaan HJK:ta voittaa, Hatakka toteaa.

HJK on kaatanut SJK:n kahden viime kauden aikana jokaisessa liigakohtaamisessa. Nyt SJK:lla on hyvä mahdollisuus päättää Klubin voittoputki, sillä SJK on aloittanut kautensa väkevästi ja itseluottamus on korkealla.

- Nyt vielä HJK:ta vastaan näistä lähtöasetelmista. Meillä kaksi hyvää tulosta alla. Ne vie varmasti turhan extramiettimisen ja jännittämisen pois. Ihan mielenkiintoinen ottelu tulossa ja todella mukavaa lähteä pelaamaan, Hatakka toteaa.


SJK-HJK OmaSp Stadionilla torstaina 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia