AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2019

​Metroderbystä tulossa erityisen kuuma kahina: "Tuo lisää latausta peliin"

​Metroderbystä tulossa erityisen kuuma kahina: "Tuo lisää latausta peliin"

Kuva: Juha Tamminen

HJK ja FC Honka kohtaavat tiistaina Suomen Cupin ottelussa Talin hallissa.

HJK:n jokavuotisiin tavoitteisiin kuuluvat Veikkausliigan voitto, Suomen Cupin mestaruus ja europeleissä mahdollisimman pitkälle pääsy. Nämä teesit on hakattu Klubin tavoitelistalle myös kaudella 2019.

- Totta kai me lähdetään voittamaan cupia. Sen vuoksi, on tärkeä saada hyvät asetelmat jatkopeleihin, HJK:n nuori hyökkääjä Eetu Vertainen toteaa.

FC Honka nousi kaudeksi 2018 takaisin Veikkausliigaan ja taisteli heti mitalisijoista. Kaudella 2019 espoolaisjoukkuetta pidetään yhtenä HJK:n päähaastajista.

- Uskon, että Hongalla on vahva jengi tälle kaudelle ja pystyvät varmasti haastamaan meitä niin cupissa kuin liigassa. Veikkaan, että tulevat sijoittumaan liigassa korkealle.

Tiistaisesta ottelusta voidaan odottaa maukasta paikallispeliä. Molemmissa leireissä on kova tahto voittaa juuri tämä peli.

- Varmasti tulee hyvä peli. Honka on kuitenkin paikallinen metroderbyvastustaja. Siinä on paikallispelilataus ja se tuo lisää latausta peliin, että Honkaa pidetään meidän ykköshaastajana. Luottoa on kuitenkin siihen, että hoidetaan hyvällä pelillä voitto tästä kohtaamisesta, Vertainen toteaa.

HJK-FC Honka tiistaina 19.2. klo 17.00 Talin hallissa. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia