AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.05 // 9.2.2019

​Pääkaupunkiseudun kamppailut jatkuvat - "Molemmilla tilanne, että voitto tarvitaan"

​Pääkaupunkiseudun kamppailut jatkuvat - "Molemmilla tilanne, että voitto tarvitaan"

Daniel Kollar vartioinee HIFK:n maalia lauantaina FC Honkaa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja FC Honka iskevät yhteen lauantaina Suomen Cupissa.

Lauantaina Talin jalkapallohallissa kohtaavat HIFK ja FC Honka ovat yhä pisteittä Suomen Cupin Veikkausliigan karsintalohko A:ssa. HIFK on hävinnyt molemmat ottelunsa HJK:lle ja FC Lahdelle, Honka puolestaan ainoansa niin ikään FC Lahdelle.

Pääkaupunkiseudun joukkueet kohtasivat cupissa myös viime talvena siitä huolimatta, että Honka pelasi Veikkausliigaa ja HIFK Ykköstä. Alkavalla kaudella molemmat pelaavat liigassa.

- Varmasti tulee tiukka matsi, Hongalla on kuitenkin kovat tavoitteet. Molemmilla on vähän sellainen tilanne, että voitto tarvitaan, jos mielii jatkoon lohkosta - ja me ehdottomasti mielitään, HIFK:n maalivahti Daniel Kollar painotti.

- Kyllä me voittamaan lähdemme, mutta ei tule varmasti helppo peli. Siellä on kuitenkin hyvä joukkue vastassa, ja siellä on tullut jonkin verran muutoksia pelaajistoon viime kaudesta.

Honka on Kollarille tuttu vastustaja siinäkin mielessä, että kyseessä on hänen kasvattiseuransa. Viimeksi Kollar pelasi espoolaisten paidassa vuonna 2014 debyyttikaudellaan Veikkausliigassa.

Viime vuoden helmikuussa pelattu cup-ottelu päättyi Hongan 3-2-voittoon. HIFK johti ottelua avausjakson jälkeen 2-1, mutta Honka tuli toisella jaksolla rinnalle ja ohi Masar Ömerin kahdella osumalla.


HIFK-FC Honka pelataan lauantaina 9.2. klo 16 alkaen Talin jalkapallohallissa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia