AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.00 // 4.1.2019

HIFK:lle kokenut norjalainen päävalmentaja - sopimus kattaa kauden 2019

HIFK:lle kokenut norjalainen päävalmentaja - sopimus kattaa kauden 2019

Kuva: Juha Tamminen

HIFK Fotboll ja Tor Thodesen ovat perjantaina solmineet vuoden sopimuksen päävalmentajan tehtävistä.

Thodesenilla on pitkä kokemus valmentajana ja on ollut päävalmentajana mm. Tippeliganissa Norjan korkeimmalla sarjatasolla neljä vuotta. Ulkomailla Thodesen on ollut mm. virolaisen FC Floran sekä arabiemiraattilaisen Baniyas FC:n apuvalmentajana. Kansainvälisillä kentillä hän on toiminut Viron A-maajoukkueen apuvalmentajana sekä Viron U18-maajoukkueen päävalmentajana.

HIFK:n Veikkausliigaan nostaneella Teemu Kankkusella ei ole vielä Veikkausliigassa päävalmentajana toimimiseen oikeuttavaa UEFA Pro -lisenssiä, joten jo nousun jälkeen oli selvää, että Kankkusen rooli valmennusryhmässä tulee olemaan alkavalla kaudella toinen.

Lisää uutisia