AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 23.12.2018

​Nuori hyökkääjä ei salaile tavoitteitaan: "Olen aina ollut rehellinen"

​Nuori hyökkääjä ei salaile tavoitteitaan: "Olen aina ollut rehellinen"

Kuva: Juha Tamminen

Joel Mattsson, 19, on allekirjoittanut vuoden sopimuksen Veikkausliigaan kaudeksi 2019 nousseen HIFK:n kanssa.

Monipuolinen nuorukainen pystyy pelaamaan usealla eri pelipaikalla.

– Koen itse olevani ehkä eniten laitahyökkääjä, mutta pystyn myös pelaamaan pakkina. Olen hyvä haastamaan ja ohittamaan vastustajaa sekä tekemään luovia ratkaisuja kentällä. Kun pelaan laitapakkina tykkään olla hyökkäävä, mutta puolustuskaan ei ole ongelma. Olen aika nopea, joten se auttaa, kertoo Mattsson.

HIFK:ssa pelaaja toivoo kehittyvänsä lisää ja henkilökohtainen tavoite onkin päästä pelaamaan ulkomaille.

– Olen puhunut Mikan [Lönnström] kanssa. Hän selitti minulle joukkueen tilannetta ja miten hän haluaa kehittää seuraa ja se oli samassa linjassa kuin minun ajatukseni. Henkilökohtaisesti haluan kehittyä enemmän. Haluan tehdä enemmän maaleja ja saada luotua maalipaikkoja. Joukkueena haluan, että päätämme kauden mahdollisimman korkealla sijalla. Tällä hetkellä meillä on kaikki mahdollisuudet siihen. Sitten olen myös aina ollut rehellinen siinä, että tavoitteeni on aina ollut päästä ulkomaille pelaamaan.

Lisää uutisia