AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 23.12.2018

​HIFK hankki superlupauksen hyökkäykseensä

​HIFK hankki superlupauksen hyökkäykseensä

Kuva: Juha Tamminen

Joel Mattsson, 19, on allekirjoittanut vuoden sopimuksen HIFK:n kanssa.

Mattsson on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut Veikkausliiga-pelaaja. Laitahyökkääjänä viihtyvä pelaaja on myös nähty laitapakkina.

Mattson on pelannut 62 ottelua liigassa, kasvattajaseuransa IFK Mariehamnin paidassa. Tilastoihin otteluissa on kirjattu maali ja viisi maalisyöttöä. Mattsson on myös edustanut Suomea U18- ja U19 -maajoukkueissa. Kesällä hän oli mukana UEFA:n U19 EM -kisajoukkueessa, jossa pelasi kaikissa Suomen kolmessa ottelussa.

Urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström näkee Mattssonissa valtavasti potentiaalia.

– Kyseessä on pelaaja, jonka tulevaisuuden potentiaalia ei voi kukaan suomalaisia lahjakkuuksia seurannut voi kiistää, mutta HIFK:lle kyseessä on erityisesti pelaaja, joka tuo kansainvälisen tason ja uuden tyylisen pelaajan. Jos seuraamme siirtyy pelaaja, jonka tavoitteet ovat ulkomailla ja edustaa säännöllisesti maajoukkuetta voidaan vain sanoa, että olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Kyseessä on uuden IFK:n näköinen pelaaja, kertoo Lönnström.

Lisää uutisia